Împreună

Să fim cât mai mulți la UVT Liberty Marathon, asta ne dorim și, de asemenea, ne dorim să te facem să zâmbești. Te invităm să participi gratuit la evenimentul nostru, însă trebuie să faci și tu ceva.

Informațiile sunt prezentate în continuare, iar detaliile organizatorice le poți găsi în Regulament.

Grăbește-te, nu durează o veșnicie! Perioada campaniei este 05.03.2019 - 05.04.2019.

Ne dai papucii

da, la propriu

Sigur ai undeva acasă o pereche uitată de teniși, pantofi sport, adidași sau pantofi de alergare pe care nu o mai folosești. Cum ar fi să devină vedete într-o campanie de promovare a sănătății prin alergare?

Ce se întâmplă

cu papucii tăi?

Odată ce avem cele 30 de perechi de la tine și ceilalți prieteni alergători, ne punem la treabă. O echipă creativă, cu idei crețe, ia toate perechile "părăsite" și creează vedete care să comunice cu alți oameni faini și dornici să alerge.

Ne vedem la UVT Liberty Marathon!

Ce trebuie

să faci?

1. Găsești perechea. Ai grijă să fie cât de cât colorați, chiar dacă sunt cam "obosiți".
2. Completezi formularul în perioada 05.03.2019 - 05.04.2019. Ne dai câteva detalii și îi trimiți la noi.
3. Primești biletul gratuit la orice cursă. Dacă ești printre primii 30 care ne-au contactat, te anunțăm cum vei intra în posesia biletului.

Art.1 Condiții generale

Campania “30 Wanted” este organizată de Universitatea de Vest din Timișoara și este menționată în acest Regulament sub denumirea “Campania”. Campania constă în distribuirea de 30 bilete gratuite pentru accesul la UVT Liberty Marathon 2019, organizat de Universitatea de Vest din Timișoara, Bd. Vasile Pârvan, nr. 4.

Pentru a participa la această campanie, sunt necesari următorii pași:

1. Găsiți o pereche de încălțăminte sport (teniși, pantofi sport, adidași, pantofi de alergare) pe care să-i donați organizatorului maratonului pentru a fi utilizați într-o campanie neconvențională de promovare a evenimentului în mediul offline.
2. Completați formularul existent la adresa web libertymarathon.uvt.ro/30wanted cu informațiile solicitate pentru a putea intra în posesia unui bilet gratuit de acces la UVT Liberty Marathon, organizat în data de 2 iunie 2019.
3. Dacă vă numărați printre primii 30 care au trimis formularul online, veți fi contactat de un reprezentant al organizatorului și veți primi informații privind modalitatea prin care veți intra în posesia biletului gratuit.

Art.2 Locul de desfășurare al concursului

Campania se va desfășura online, prin promovare în rețeaua socială Facebook și prin partenerii evenimentului și offline, pentru facilitarea accesului la biletele gratuite acordate primilor 30 de participanți interesați sa doneze o pereche de pantofi sport.

Art.3 Calendarul de desfășurare

Înscrierea în Campanie se face prin completarea formularului online în intervalul 05.03.2019 – 05.04.2019. Pe parcursul Campaniei, dar nu mai târziu de 10.04.2019, beneficiarii biletelor gratuite vor fi anunțați de un reprezentant al organizatorului.

Art.4 Mecanismul campaniei și criteriile de participare

Campania este accesibilă tuturor persoanelor fizice, indiferent de naționalitate, domiciliu, rasă, sex sau religie, rezidente în România, care respectă condițiile prezentului regulament și care urmează indicațiile prezentate în acest regulament pentru a-și valida participarea.
Fiecare participant e eligibil pentru câștigarea unuia dintre cele 30 de bilete oferite de Universitatea de Vest din Timișoara pentru UVT Liberty Marathon din data de 2 iunie 2019. Fiecare persoană poate beneficia de un singur bilet gratuit dintre cele 30 propuse și oferite de Universitatea de Vest din Timișoara. Campania nu este susținută, administrată sau asociată cu compania Facebook.

Art.5 Procedura de selecție a câștigătorului

Vor fi validați primii 30 de participanți care vor trimite o pereche de pantofi sport care sunt într-o stare rezonabilă, putând fi folosiți într-o campanie de promovare a UVT Liberty Marathon, fără a afecta imaginea Universității de Vest din Timișoara sau a partenerilor evenimentului.

Decizia privind beneficiarii biletelor gratuite va fi comunicată individual participanților cel târziu până în data de 10.04.2019. Universitatea de Vest din Timișoara își rezervă dreptul de a respinge orice participant care nu respectă cerințele Campaniei sau folosește un limbaj neadecvat în relaționarea cu organizatorul.

Art.6 Premiul

Premiile oferite de Universitatea de Vest din Timișoara sunt 30 de bilete gratuite pentru proba selectată de fiecare potențial beneficiar prin intermediul formularului de contact online.

Fiecare beneficiar va fi contactat de către organizator pentru a fi informat cum intră în posesia premiului până în data de 10.04.2019, după ce a verificat respectarea condițiilor de participare la concurs.

Dacă solicitantul nu poate fi contactat sau nu răspunde solicitării în maxim 2 zile din momentul contactării, organizatorul își rezervă dreptul de a oferi respectivul bilet gratuit următorului solicitant, în ordinea în care au sosit formularele completate prin email.

Art.7 Acord de principiu

Participarea la Campanie presupune acceptarea în totalitate a condițiilor prezentului regulament. Participarea la Campanie presupune acordul implicit al participantului referitor la faptul că numele acestuia va fi făcut public și folosit în comunicarea online privind beneficiarii Campaniei.

Art. 8 Impozitare premii

Organizatorul se obligă să calculeze, să rețină și să vireze impozitul datorat de către participanții câștigători pentru biletele obținute de către aceștia în conformitate cu Legea 571/2003 privind codul fiscal.

Înscrierile s-au încheiat.
Ținem legătura?

Te așteptăm

Bd. V. Pârvan 4, Timișoara 300223, Timiș
Vrei să fii voluntar?

Parteneri

Liberty Marathon © 2021. All rights reserved.

a daring project by EBIG