Liberty starts

from your heart

Împreună ne antrenăm, creștem și susținem performanța. În preajma sărbătorilor, am decis să dăruim împreună. Pentru că ducem libertatea mai departe, în orice formă și în orice moment, vrem să ne aducem aportul într-o campanie care pe noi ne-a cucerit din prima clipă. "Visul unei nopți de iarnă" este cauza spre care se vor îndrepta banii obținuți din vânzările a 30 de bilete și nu numai.

Despre ce e

vorba?

"Visul unei nopți de iarnă" susține performanța și îi aduce înainte noastră pe copiii care îndrăznesc să viseze. Campioni încă de mici, ei vor duce libertatea mai departe, iar noi avem onoarea și bucuria de a-i susține.

Vrem să avem impact în comunitate și credem că împreună putem schimba ceva. Suntem sportivi, iubim mișcarea, luptăm pentru performanță și mereu ne atingem obiectivele.

Am decis să vindem 30 de bilete, acum la 30 de ani de când am dobândit libertatea, aici, în Timișoara noastră dragă. Biletele pornesc de la minim 100 de lei, care vor fi adunați din donații. Ne propunem să stângem cât mai mult, iar banii vor ajunge integral la Asociația "Totul este posibil" care se ocupă de acest proiect.

Ce trebuie

să faci?

Te înscrii pe website, alegi una dintre curse, fiecare bilet costă 100 de lei, iar în momentul check-in-ului nu vei plăti, ci vei primi instrucțiunile.

Vei aștepta un email din partea noastră în care îți vom trimite contul tău personaliza de galantom.ro.

De acolo vei avea instrucțiunile clare din partea partenerilor noștri și vei afla cum poți strânge cât mai mulți bani pentru a susține această cauză. Locul tău va fi confirmat în momentul în care vei strânge suma de 100 de lei, dar noi știm că nu te vei opri acolo.

De acest Crăciun, dăruim împreună!

Art.1 Condiții generale

Campania “Liberty starts from your heart” este organizată de Universitatea de Vest din Timișoara în colaborare cu Asociația Totul Este Posibil. Competiția este adresată tuturor persoanelor care doresc și sunt apte pentru a participa la competiția UVT Liberty Marathon.

Pentru a participa la această competiție, sunt necesari următorii pași:

Participanții trebuie să se înscrie pe website în perioada prestabilită de către organizatori (3 decembrie – 31 decembrie).

Participanții trebuie să urmeze instrucțiunile primite și să îți acceseze contul de www.galantom.ro

Aceștia trebuie să urmeze instrucțiunile trimise de către partenerii UVT Liberty Marathon și să își atingă targetul minim de 100 de lei fonduri strânse.

În momentul în care targetul va fi atins, locul participantului va fi confirmat, dar el va putea colecta fonduri până la finalul campaniei, 31 decembrie.

Art.2 Locul de desfășurare al concursului

Competiția se va desfășura online, pe website-ul libertymarathon.uvt.ro.

Art.3 Calendarul de desfășurare

Înscrierea în competiție se face prin completarea formularului online în intervalul 03.12.2019 – 31.12.2019.

Art.4 Mecanismul campaniei și criteriile de participare

Campania este accesibilă tuturor persoanelor, indiferent de naționalitate, domiciliu, rasă, sex sau religie, care respectă condițiile prezentului regulament și care urmează indicațiile prezentate în acest regulament pentru a-și valida participarea.

Fiecare participant e eligibil pentru achiziționarea unui bilet de Universitatea de Vest din Timișoara.

Art.5 Acord de principiu

Participarea la campanie presupune acceptarea în totalitate a condițiilor prezentului regulament.

Ținem legătura?

Te așteptăm

Bd. V. Pârvan 4, Timișoara 300223, Timiș
Vrei să fii voluntar?

Parteneri

Liberty Marathon © 2021. All rights reserved.

a daring project by EBIG