Povestea mea de alergare începe acum aproape 5 ani, în primăvara lui 2015. În postul Paștelui, din dorința de a slăbi, am combinat abstinența cu mișcarea.

Vezi toată povestea

Candrea Ion

În anul 2008,  eram un sedentar supraponderal foarte, foarte comod. După mult, mult timp am hotărât să mă urc pe cântar, deși îmi era frică de rezultat.

Vezi toată povestea

Dumitrașcu Daniel

Pe mine, sportul, ca pe mulți alții, m-a schimbat în bine. M-am născut în 1981, iar de mic am fost mai grăsuț si gurmand.

Vezi toată povestea

Iancu George

Numele meu este Ștefan și m-am apucat de alergare acum câțiva ani, din dorința de a da câteva kilograme jos.

Vezi toată povestea

Jinga Ștefan

Alergarea, pentru mine, a însemnat o schimbare. Prima oară, nu mi-a plăcut. Am considerat-o plictisitoare și „pierdeam” prea mult timp.

Vezi toată povestea

Maul Sebastian

Eu am început să alerg, cred că de vreo 20 ani. Am o prietenă de-o viață, alături de care am început încet, încet să ne antrenăm.

Vezi toată povestea

Navrady Otilia

Eu am fost elevul obișnuit, care voia să pară mișto în jurul prietenilor săi, de aceea am început să fumez. Un pachet de țigări pe săptămână devenise un obicei.

Vezi toată povestea

Nurzhan Shombin

Alergatul a fost dintotdeauna o pasiune de-a mea, chiar dacă încă nu o știam. Încă din generală, îmi plăcea să alerg și, cel puțin, să mă cred cel mai rapid din clasa.

Vezi toată povestea

Pitariu Darius

Am început să alerg în urmă cu aproximativ 4 ani, total întâmplător pentru mine. Nu mai făcusem sport aproape deloc din școala generală, când jucam volei.

Vezi toată povestea

Răduț Anca Roxana

Totul a început undeva în mai 2017, când obiectivul meu a fost să slăbesc, deoarece nu mă mai simțeam bine în corpul meu.

Vezi toată povestea

Robescu Cosmin Lucian

Povestea mea a început în octombrie 2016, cu o promisiune făcută mie însumi: să mă las de țigări, brusc și definitiv.

Vezi toată povestea

Rusu Răzvan

Totul a început simplu. Cu o cursă de 5 km, pe 15 aprilie 2018. O lună jumătate mai târziu, eram la prima ediție a UVT Liberty Marathon, la proba de 8,4 km.

Vezi toată povestea

Vârjan Sebastian

Am început să alerg pentru a-i inspira băiețelului meu, diagnosticat cu autism, un mod de viață sănătos, într-o comunitate de oameni extraordinari.

Vezi toată povestea

Vlad Marian Florian

Ținem legătura?

Te așteptăm

Bd. V. Pârvan 4, Timișoara 300223, Timiș
Vrei să fii voluntar?

Parteneri

Liberty Marathon © 2021. All rights reserved.

a daring project by EBIG