Art.1 Conditii generale

Campania “30 Wanted” este organizata de Universitatea de Vest din Timisoara si este mentionata in acest Regulament sub denumirea “Campania”. Campania consta in distribuirea de 30 bilete gratuite pentru accesul la UVT Liberty Marathon 2018, organizat de Universitatea de Vest din Timisoara, Bd. Vasile Parvan, nr. 4.

Pentru a participa la aceasta campanie, sunt necesari urmatorii pasi:

1. Gasiti o pereche de incaltaminte sport (tenisi, pantofi sport, adidasi, pantofi alergare) pe care sa-i donati organizatorului maratonului pentru a fi utilizati intr-o campanie neconventionala de promovare a evenimentului in mediul offline.
2. Completati formularul existent la adresa web libertymarathon.uvt.ro/30wanted cu informatiile solicitate pentru a putea intra in posesia unui bilet gratuit de acces la UVT Liberty Marathon, organizat in data de 2 iunie 2018.
3. Daca persoana este printre primii 30 care au trimis formularul online, va fi contactata de un reprezentant al organizatorului si va primi informatii privind modalitatea prin care va intra in posesia biletului gratuit.

Art.2 Locul de desfasurare a concursului

Campania se va desfasura online, prin promovare in reteaua sociala Facebook si prin partenerii evenimentului si offline, pentru facilitarea accesului la biletele gratuite acordate primilor 30 de participanti interesati sa doneze o pereche de pantofi sport.

Art.3 Calendarul de desfasurare

Inscrierea in Campanie se face prin completarea formularului online in intervalul 05.04.2018 - 25.04.2018. Pe parcursul Campaniei, dar nu mai tarziu de 10.05.2018, beneficiarii biletelor gratuite vor fi anuntati de un reprezentant al organizatorului.

Art.4 Mecanismul campaniei si criteriile de participare

Campania este accesibila tuturor persoanelor fizice, indiferent de nationalitate, domiciliu, rasa, sex sau religie, rezidente in Romania, care respecta conditiile prezentului regulament si care urmeaza indicatiile prezente in acest regulament pentru a-si valida participarea.

Fiecare participant e eligibil pentru castigarea unuia dintre cele 30 de bilete oferite de Universitatea de Vest din Timisoara pentru UVT Liberty Marathon din data de 2 iunie 2018. Fiecare persoana poate beneficia de un singur bilet gratuit dintre cele trei 30 propuse si oferite de Universitatea de Vest din Timisoara.

Campania nu este sustinuta, administrata sau asociata cu compania Facebook.

Art.5 Procedura de selectie a castigatorului

Vor fi validati primii 30 de participanti care vor trimite o pereche de pantofi sport si sunt intr-o stare rezonabila, putand fi folositi intr-o campanie de promovare a UVT Liberty Marathon, fara a aduce atingere imaginii Universitatii de Vest din Timisoara sau partenerilor evenimentului.

Decizia beneficiarilor biletelor gratuite va fi comunicata individual participantilor cel tarziu pana in data de 10.05.2018. asupra castigatorului este finala. Universitatea de Vest din Timisoara isi rezerva dreptul de a respinge orice participant care nu respecta cerintele Campaniei sau foloseste un limbaj neadecvat in relationarea cu organizatorul.

Art.6 Premiul

Premiile oferite de Universitatea de Vest din Timisoara sunt: 30 de bilete gratuite pentru proba selectata de fiecare potential beneficiar prin intermediul formularului de contact online.

Fiecare beneficiar va fi contactat de catre organizator pentru a fi informat cum intra in posesia premiului pana in data de 10.05.2018, dupa ce a verificat respectarea conditiile de participare la concurs.

Daca solicitantul nu poate fi contactat sau nu raspunde solicitarii in maxim 2 zile din momentul contactarii, organizatorul isi rezerva dreptul de a oferi respectivul bilet gratuit urmatorului solicitant, in ordinea in care au sosit formularele completate prin email.

Art.7 Acord de principiu

Participarea la Campanie presupune acceptarea in totalitate a conditiilor prezentului regulament.

Participarea la Campaniei presupune acordul implicit al participantului referitor la faptul ca numele acestuia va fi facut public si folosit in comunicarea online privind beneficiarii Campaniei.

​Art. 8 Impozitare premii

Organizatorul se obliga sa calculeze, sa retina si sa vireze impozitul datorat de catre Participantii castigatori pentru biletele obtinute de catre castigatori in conformitate cu Legea 571/2003 privind codul fiscal.