Art.1 Conditii generale

Campania “UVT Liberty te premiaza” este organizata de Universitatea de Vest din Timisoara si este mentionata in acest Regulament sub denumirea “Campania”. Campania consta in acordarea de gadget-uri pe baza unui sistem aleator de selectie, participantilor la campania "UVT Liberty te premiază, organizata de Universitatea de Vest din Timisoara, Bd. Vasile Parvan, nr. 4.

Pentru a participa la aceasta campanie, sunt necesari urmatorii pasi:

1. Lasa un comentariu la postarea destinata concursului in care ne poti spune ce te inspira pe tine cel mai mult atunci cand iesi la alergat. De la frumusetea naturii si peisajul inconjurator, până la partenerul/partenera de alergat si/sau muzica ce te motiveaza.
2. Arată-le tuturor că ești un sportiv cu o motivatie molipsitoare si distribuie postarea de pe pagina UVT Liberty Marathon. Asigură-te că share-ul tău este public, să-l putem vedea și noi.
3. Fii cu ochii pe pagina noastră de Facebook pentru când o să anunțăm câștigătorii.

Art.2 Locul de desfasurare a concursului

Campania se va desfasura online, prin promovare in reteaua sociala Facebook si prin partenerii evenimentului, pentru facilitarea accesului la gadget-urile acordate participantlor.

Art.3 Calendarul de desfasurare

Inscrierea in Campanie se face prin distribuirea publica a postarii de pe pagina UVT Liberty Marathon si adaugarea unui comentariu in postare, in intervalul 11.05.2018 - 20.05.2018. Pe parcursul Campaniei, dar nu mai tarziu de 30.05.2018, beneficiarii gadget-urilor vor fi anuntati pe pagina de Facebook printr-o postare publica.

Art.4 Mecanismul campaniei si criteriile de participare

Campania este accesibila tuturor persoanelor fizice, indiferent de nationalitate, domiciliu, rasa, sex sau religie, rezidente in Romania, care respecta conditiile prezentului regulament si care urmeaza indicatiile prezente in acest regulament pentru a-si valida participarea.

Fiecare participant e eligibil pentru castigarea unuia dintre cele 15 gadget-uri oferite de Universitatea de Vest din Timisoara pentru Campania " UVT Liberty te premiază". Fiecare persoana poate beneficia de un singur premiu din cele trei 15 propuse si oferite de Universitatea de Vest din Timisoara.

Campania nu este sustinuta, administrata sau asociata cu compania Facebook.

Art.5 Procedura de selectie a castigatorului

Vor fi validati prin utilizarea unui program/website de generare a unui numar dintr-un esantion, fiecare participant fiind reprezentat de un numar din cadrul acestui esantion. Sistemul va afisa cate un numar/un castigator pentru fiecare premiu oferit de Universitatea de Vest din Timisoara. Primele 15 numere, generate individual, vor fi identificate in esantionul de participanti si contactati ulterior pentru revendicarea premiilor.

Decizia beneficiarilor premiilor va fi comunicata individual participantilor cel tarziu pana in data de 30.05.2018. asupra castigatorului este finala. Universitatea de Vest din Timisoara isi rezerva dreptul de a respinge orice participant care nu respecta cerintele Campaniei sau foloseste un limbaj neadecvat in relationarea cu organizatorul.

Art.6 Premiul

Premiile oferite de Universitatea de Vest din Timisoara sunt:
- 2 boxe bluetooth The Ultimate Ears Wonderboom
- 3 headset-uri Hama Full Wireless Headset
- 3 camere video Smailo DriveX Full HD
- 3 boxe bluetooth Rebel Rockbox Cube Fabriq Edition
- 2 power bank-uri 7800mAh Power Bank Canyon
- 1 power bank Li-Polymer Power Bank 10000 mAh Canyon
- 1 stick de memorie Kingston 32G Micro 3.1

Fiecare beneficiar va fi contactat de catre organizator pentru a fi informat cum intra in posesia premiului pana in data de 30.05.2018, dupa ce a verificat respectarea conditiile de participare la concurs.

Daca solicitantul nu poate fi contactat sau nu raspunde solicitarii in maxim 2 zile din momentul contactarii, organizatorul isi rezerva dreptul de a oferi premiul urmatorului solicitant, in ordinea in care au fost generate numerele prin sistemul random.org.

Art.7 Acord de principiu

Participarea la Campanie presupune acceptarea in totalitate a conditiilor prezentului regulament.

Participarea la Campaniei presupune acordul implicit al participantului referitor la faptul ca numele acestuia va fi facut public si folosit in comunicarea online privind beneficiarii Campaniei.

​Art. 8 Impozitare premii

Organizatorul se obliga sa calculeze, sa retina si sa vireze impozitul datorat de catre Participantii castigatori pentru biletele obtinute de catre castigatori in conformitate cu Legea 571/2003 privind codul fiscal.