Positive

vibes

UVT Liberty Marathon premiază pasionații de sport și îi invită la acțiune. Pentru a promova mișcarea și sportul în rândul tuturor, ne-am propus să lucrăm în echipă cu tine, pasionatule de alergare. Împreună o să putem aduce un vibe fresh în rutina fiecărui prieten de pe Facebook.

Pentru că pasiunea se premiază pe măsura, ti-am pregătit o mulțime de premii pe care le poți câștiga. Pentru a afla mai multe despre cum putem promova alergatul împreună și ce premii punem în joc, îți scriem mai jos toate detaliile campaniei, iar pe cele organizatorice le poți găsi în Regulament.

Grăbește-te, mai e puțin timp, iar tu ai mulți prieteni care așteaptă invitația ta la alergare! Perioada campaniei este 11.05 - 20.05.2019.

Pasul 1

Spune-ne ce te inspiră

Ce te inspiră atunci când ieși la alergat? Vrem să știm și noi, spune-ne într-un comentariu.
Fie ca ești o fire competitivă și te antrenezi constant, fie că îți place să alergi pentru a te menține în formă, cu siguranță găsești în jurul tău lucruri care te inspiră. De la muzica pe care o asculți atunci când alergi, până la peisajele relaxante cu aer proaspăt. Poate inspirația ta o sa fie muza altei persoane pentru a ieși la alergat.

Pasul 2

Arată-le și prietenilor tăi

Share-uiește postarea campaniei de pe pagina UVT Liberty Marathon și asigură-te că share-ul este public. În felul ăsta, o să inspiri cât mai multă lume să participe alături de tine la o tură de alergat sau poate chiar la primul lor maraton, pe data de 2 iunie.

Pasul 3

Fii pe fază, UVT Liberty te premiază

Urmărește pagina de Facebook UVT Libery Marathon, surprizele nu se opresc aici, iar tu ai putea fi chiar unul dintre norocoșii câștigători. Cum faci asta? Simplu. Lângă butonul de Like al paginii (pe care să zicem că l-ai apăsat deja), găsești butonul de Follow - See first, iar odată bifat vei ști tot ce se întâmplă la maraton.

Art.1 Condiții generale

Campania “UVT Liberty te premiază” este organizată de Universitatea de Vest din Timișoara și este menționată în acest Regulament sub denumirea “Campania”. Campania constă în acordarea de gadget-uri, pe baza unui sistem aleator de selecție, participanților la campania „UVT Liberty te premiază”, organizată de Universitatea de Vest din Timișoara, Bd. Vasile Pârvan, nr. 4.

Pentru a participa la aceasta campanie, este  necesară parcurgerea următorilor pași:

1. Lasă un comentariu la postarea destinată concursului în care ne poți spune ce te inspira pe tine cel mai mult atunci când ieși la alergat. De la frumusețea naturii și a peisajul înconjurător, până la partenerul/partenera de alergat și/sau muzica care te motivează.

2. Arată-le tuturor că ești un sportiv cu o motivație molipsitoare și distribuie postarea de pe pagina UVT Liberty Marathon. Asigură-te că share-ul tău este public, să-l putem vedea și noi.

3. Fii cu ochii pe pagina noastră de Facebook pentru când o să anunțăm câștigătorii. 

Art.2 Locul de desfășurare a concursului

Campania se va desfășura online, prin promovare în rețeaua socială Facebook și prin partenerii evenimentului, pentru facilitarea accesului la gadget-urile acordate participanților.

Art.3 Calendarul de desfășurare

Înscrierea în Campanie se face prin distribuirea publică a postării de pe pagina UVT Liberty Marathon și adăugarea unui comentariu în postare, în intervalul 11.05.2019 – 20.05.2019. Pe parcursul Campaniei, dar nu mai târziu de 30.05.2019, beneficiarii gadget-urilor vor fi anunțați pe pagina de Facebook printr-o postare publica.

Art.4 Mecanismul campaniei și criteriile de participare

Campania este accesibilă tuturor persoanelor fizice, indiferent de naționalitate, domiciliu, rasă, sex sau religie, rezidente în România, care respectă condițiile prezentului regulament și care urmează indicațiile prezente în acest regulament pentru a-și valida participarea.

Fiecare participant e eligibil pentru câștigarea unuia dintre cele 15 gadget-uri oferite de Universitatea de Vest din Timișoara pentru Campania „UVT Liberty te premiază”. Fiecare persoană poate beneficia de un singur premiu din cele 15 propuse și oferite de Universitatea de Vest din Timișoara.

Campania nu este susținută, administrată sau asociată cu compania Facebook.

Art.5 Procedura de selecție a câștigătorului

Vor fi validați prin utilizarea unui program/website de generare a unui număr dintr-un eșantion, fiecare participant fiind reprezentat de un număr din cadrul acestui eșantion. Sistemul va afișa câte un număr/un câștigător pentru fiecare premiu oferit de Universitatea de Vest din Timișoara. Primele 15 numere, generate individual, vor fi identificate în eșantionul de participanți și contactați ulterior pentru revendicarea premiilor.

Decizia beneficiarilor premiilor va fi comunicată individual participanților cel târziu până în data de 30.05.2019. Universitatea de Vest din Timișoara își rezervă dreptul de a respinge orice participant care nu respectă cerințele Campaniei sau folosește un limbaj neadecvat în relaționarea cu organizatorul.

Art.6 Premiul

Premiile oferite de Universitatea de Vest din Timișoara sunt: (lista va trebui reactualizată în funcție de premiile oferite, le vom modifica când vom avea informația)

– 2 boxe bluetooth The Ultimate Ears Wonderboom

– 3 headset-uri Hama Full Wireless Headset

– 3 camere video Smailo DriveX Full HD

– 3 boxe bluetooth Rebel Rockbox Cube Fabriq Edition

– 2 power bank-uri 7800mAh Power Bank Canyon

– 1 power bank Li-Polymer Power Bank 10000 mAh Canyon

– 1 stick de memorie Kingston 32G Micro 3.1

Fiecare beneficiar va fi contactat de către organizator pentru a fi informat despre cum poate intra în posesia premiului până în data de 30.05.2019, după ce a verificat respectarea condițiilor de participare la concurs.

Dacă solicitantul nu poate fi contactat sau nu răspunde solicitării în maxim 2 zile din momentul contactării, organizatorul își rezervă dreptul de a oferi premiul următorului solicitant, în ordinea în care au fost generate numerele prin sistemul random.org.

Art.7 Acord de principiu

Participarea la Campanie presupune acceptarea în totalitate a condițiilor prezentului regulament.

Participarea la Campaniei presupune acordul implicit al participantului referitor la faptul că numele acestuia va fi făcut public și folosit în comunicarea online privind beneficiarii Campaniei.

Art. 8 Impozitare premii

Organizatorul se obligă să calculeze, să rețină și să vireze impozitul datorat de către Participanții câștigători pentru biletele obținute de către câștigători în conformitate cu Legea 571/2003 privind codul fiscal.

Ținem legătura?

Te așteptăm

Bd. V. Pârvan 4, Timișoara 300223, Timiș
Vrei să fii voluntar?

Parteneri

Liberty Marathon © 2021. All rights reserved.

a daring project by EBIG