O comunitate

Cum ar fi să fii liber? Să ieși dimineața pe ușă și să realizezi că toate alegerile îți aparțin? Cum ar fi să-i zâmbești liber omului trist de lângă tine sau să-i întinzi o mână de ajutor bătrânului care traversează strada? Cum ar fi să te bucuri de fiecare alegere, de fiecare reușită, dar și de fiecare eșec? Cum ar fi să înțelegi că adevăratele lecții nu se primesc cu zâmbetul pe buze, dar stau, de fapt, în spatele acestuia?

Cum ar fi să fii liber? Cum ar fi să știi că ești liber? Ce te oprește? Exact.

Alege să fii liber într-o lume în care ne pierdem identitatea din dorința de a mulțumi pe cineva, din dorința de a ajunge tot mai sus și de a avea tot mai mult, neștiind cât de sus înseamnă sus și care e punctul în care mult e considerat mult.

Alege să fii liber, liber de orice constrângeri, liber să fii tu. Pentru fiecare dintre noi libertatea e ceva diferit, dar toți ne întâlnim într-un loc, locul unde libertatea înseamnă fericire. Zâmbește liber și aleargă liber pentru că mișcarea nu-i doar despre efort fizic, alergarea e mai mult de atât. E despre libertatea pe care tu ți-o asumi, despre spiritul liber pe care ți-l însușești și despre curajul de a îndrăzni.

UVT Liberty Marathon e, dincolo de competiție, o comunitate. O comunitate a oamenilor care își doresc să trăiască libertatea și să-și pună amprenta în comunitatea lor. De la 2 la 42 de km, ești liber să alegi ceea ce ți se potrivește și ceea ce îți dorești tu.

Am pornit în Timișoara și ajungem în toată țara și chiar dincolo de granițele sale.

LIBERTY VIBES

PARTENERI