Aleargă

cu noi

Sponsor eveniment

Aleargă în primă linie alături de noi la competiția prin care ne propunem să ducem mai departe ideea de libertate. Suntem împreună pentru un stil de viață mai bun. Ne dorim să modelăm viitorul, să fim tot mai mulți și să facem diferența.

Organizator eveniment

Am pornit împreună cu dorința de a fi mereu cu un pas înainte. Creștem și dezvoltăm comunitatea oamenilor pasionați de mișcare și de un stil de viață sănătos, ne propunem să fim mereu mai buni.

Sponsor cursă

Pentru că ne dorim să facem mereu toate lucrurile așa cum trebuie, din 2020 alergăm alături de Raiffeisen Bank. Valorile noastre se întâlnesc. Credem că trebuie să fim mereu la dispoziția comunității și să vă oferim ajutor atunci când aveți nevoie.

Sponsor cursă

Pentru a trezi dorința de a face sport în rândul comunității noastre, alergăm alături de partenerul nostru de nădejde, care face accesibile tuturor plăcerea și beneficiile practicării sportului.

Sponsor cursă

Alergăm împreună pentru valorile comunității noastre, susținem calitatea unui stil de viață frumos și dorim ca fiecare dintre noi să fie el însuși, așa cum este, un om frumos.

Sponsori

premium
orange_logo
profi_logo
gi_group_logo
four_led_logo
apiarium_logo
la_doua_bufnite_logo

Parteneri

instituționali
primaria-logo
cjt-logo
djst-logo

Parteneri

media
logo kiss fm
tvr_timisoara_logo
logo radio romania timisoara

Parteneri

generici
ebig-logo