Alerg

liber

Început în 2018, UVT Liberty Marathon a debutat cu un prim eveniment ce și-a propus și a reușit să aducă împreună copii, tineri, adulți și seniori pasionați de mișcare.

Desfășurat în primul oraș liber din România, Timișoara, UVT Liberty Marathon este un simbol al ideii de libertate și gândire. Să fim tot mai mulți și să facem diferența, acesta este obiectivul nostru. Cu probe și categorii pentru toate vârstele, sigur vei găsi cursa potrivită pentru tine.

Ne dorim ca UVT Liberty Marathon să devină un eveniment internațional și de referință pentru iubitorii de sport, iar Timișoara să fie un punct important pe harta maratoanelor.

Ne vedem la Start!

Liberty

vibes

Am început să alerg pentru a-i inspira băiețelului meu, diagnosticat cu autism, un mod de viață sănătos, într-o comunitate de oameni extraordinari.

Vezi toată povestea

Vlad Marian Florian

Totul a început simplu. Cu o cursă de 5 km, pe 15 aprilie 2018. O lună jumătate mai târziu, eram la prima ediție a UVT Liberty Marathon, la proba de 8,4 km.

Vezi toată povestea

Vârjan Sebastian

Povestea mea a început în octombrie 2016, cu o promisiune făcută mie însumi: să mă las de țigări, brusc și definitiv.

Vezi toată povestea

Rusu Răzvan

Totul a început undeva în mai 2017, când obiectivul meu a fost să slăbesc, deoarece nu mă mai simțeam bine în corpul meu.

Vezi toată povestea

Robescu Cosmin Lucian

Am început să alerg în urmă cu aproximativ 4 ani, total întâmplător pentru mine. Nu mai făcusem sport aproape deloc din școala generală, când jucam volei.

Vezi toată povestea

Răduț Anca Roxana

Vlad Marian FlorianVârjan SebastianRusu RăzvanRobescu Cosmin LucianRăduț Anca Roxana
Ținem legătura?

Te așteptăm

Bd. V. Pârvan 4, Timișoara 300223, Timiș
Vrei să fii voluntar?

Parteneri

Liberty Marathon © 2021. All rights reserved.

a daring project by EBIG