Pe mine, sportul, ca pe mulți alții, m-a schimbat în bine. M-am născut în 1981, iar de mic am fost mai grăsuț si gurmand. Cu toate acestea, pot spune că făceam de toate: fotbal, bicicletă, mers pe jos etc. A urmat adolescența, în care am fost sedentar 100% și mâncam mult. Sportul pentru mine mai era doar la TV și, câteodată, puțin la școală. 

În 2013, după ce mulți ani am urmat diferite cure de slăbire, cu rezultate, dar fără să mă mențin, am decis să mă apuc de alergat pentru a slăbi. Până în 2016, am tot slăbit și m-am îngrășat la loc, însă în anul 2016, l-am cunoscut pe Marius Ionescu, întâmplător. El se antrena în Pădurea Snagov, iar eu mă duceam la pescuit pe Lacul Snagov. Astfel, el a fost cel care m-a inspirat, m-a făcut să-mi doresc cu adevărat să alerg, să iau alergarea în serios (distanțe, timp, număr de antrenamente), să devină o pasiune pentru mine, să număr zilele cu nerăbdare până la următorul concurs.

De atunci, pot spune că mă bucur de această nouă viață. Am cunoscut mulți prieteni noi, mă simt mult mai bine fizic și mental. Sunt fericit!

Ținem legătura?

Te așteptăm

Bd. V. Pârvan 4, Timișoara 300223, Timiș
Vrei să fii voluntar?

Parteneri

Liberty Marathon © 2021. All rights reserved.

a daring project by EBIG