Am început împreună, dar de această dată, alături de voi încă din primele momente. Ne-a bucurat fiecare comentariu și fiecare zâmbet, toate îmbrățișările virtuale și tot entuziasmul pe care ni l-ați transmis în fiecare zi.

liberty

Liberty website

La început a fost întrebarea: “Când, dar când încep înscrierile? Totuși, ne putem înscrie?” Am zâmbit cu drag, dar și cu multe emoții. În backstage a fost și sudoare, se lucra cu multă bucurie la noul website, care a fost prima surpriză. Ne-am dorit un website plin de culoare și energie, așa ca voi. Am vrut să fie mai mult decât locul unde completezi un formular de înscriere. Ne-am propus să vă oferim conținut relevant, iar feedback-ul vostru ne-a demonstrat că am reușit. Pentru entuziasm, vă mulțumim!

liberty

Liberty vibes, veștile aleargă și o comunitate puternică

Conectați în fiecare zi, dornici să fiți la curent cu toate noutățile, alergând după updates și așteptând ziua de 2 iunie. Așa v-am simțit pe Facebook în fiecare zi. Am zâmbit și am povestit, am glumit și ne-am emoționat împreună. Am încercat să vă ținem la curent cu tot ceea ce se întâmplă și să vă oferim informații relevante. În același timp, am încercat să vă motivăm și să vă aducem în feed oameni și povești care să vă inspire. Acolo unde am avut îndoieli, v-am întrebat pe voi, erați cei mai în măsură să ne răspundeți. Ați făcut-o fără ezitare. Astăzi încă vorbiți cu noi, deci nu v-am plictisit… până acum. Și nici nu avem de gând să o facem. Pentru cuvintele voastre, vă mulțumim!

Liberty motivation

Văzând că ne sunteți alături, ne-am dorit, tot mai mult, să creștem împreună. Să fim o adevărată comunitate de oameni care iubesc mișcarea și care îi motivează pe cei din jurul lor. Așa s-au născut Conferințele UVT Liberty Marathon. Alături de Andrei RoșuLavinia BratuȘerban Damian și Justin Răduțu am povestit despre mișcare, mindset, nutriție, dar și factori care ne pot asigura succesul la maraton. Nu ne-ați dezamăgit, ați fost prezenți la conferințe și ați interacționat cu specialiștii. V-ați bucurat alături de acești oameni frumoși, așa ca voi.

liberty

În paralel, am început antrenamentele oficiale UVT Liberty Marathon alături de prietenii noștri dragi de la MEB Run. Ne-am dat întâlnire în fața Universității de Vest și am pornit în descoperirea traseului stabilit pentru ziua competiției. Ne-am antrenat și ne-am distrat împreună, ne-am cunoscut mai bine și am legat prietenii. Pentru ambiție și energie, vă mulțumim!

liberty

30 wanted

Am pornit cu entuziasm în căutarea a 30 perechi de papuci și, într-o singură lună, i-am găsit. Surpriza e că nu au ajuns singuri la noi, ci alături de oameni frumoși și povești care ne-am impresionat. Ne-am cunoscut, am zâmbit, am povestit și, la final, ne-ați lăsat o poveste alături de perechea de papuci pe care o îndrăgeați atât de tare. Pentru că poveștile voastre erau prea frumoase, ne-am dat seama că nu le putem ține doar pentru noi, egoismul nu ne caracterizează. Așa că le-am luat și le-am așezat pe aceeași ramă cu papucii vedetă. Astfel, papucii rămân pe loc, dar povestea merge mai departe cu fiecare persoană care se oprește pentru câteva momente în fața tabloului. Pentru sinceritate și emoție, vă mulțumim!

liberty

Alerg azi

Timpul trecea și noi alergam task-uri și deadline-uri în fiecare zi. Atunci ne-am gândit că nu suntem singurii care aleargă. Ne-am dat seama că dacă nu ai un motiv pentru care alergi, sigur ai un motiv la care te gândești atunci când alergi. Așa s-a născut conceptul “Alerg azi”.

La început, ne-am gândit care sunt cele mai comune motive. Am găsit melodii, pentru că multora ne place să alergăm cu muzică. De asemenea, cunoaștem oameni tare dragi care aleargă mereu fără muzică, așa că pentru ei trebuia să găsim altceva. Asta pentru că sunt faini, dar și pentru că tocmai diferențele ne fac să fim și mai puternici, iar adevărata frumusețe stă în pasiunea noastră comună pentru mișcare. Am adăugat deserturi, pentru că toți avem mici păcate. Apoi, ne-am gândit la acei fluturi din stomac care de atât de multe ori nu ne dau pace. Ne-am gândit și la dragii noștri studenți care, din când în când, mai aleargă câte un curs… sau poate două. La final, am adăugat și deadline-urile, pe acelea le-am alergat noi deja.

liberty

Nu ne-am oprit aici, am pornit cu întrebările pe pagina de Facebook și ne-a uimit energia cu care ne-ați răspuns. Am mers mai departe. Am creat o pagină dedicată pe website și un joc care nouă ne place foarte tare. Pentru că întrebările meritau auzite, le-am luat și le-am așezat pe aproape toate treptele din Universitatea de Vest și Facultatea de Economie și de Administrare a Afacerilor. Le-am pus și pe photo frames, voiam să vă oferim ocazia de a avea o poză cu motivul pe care îl alergați în fiecare zi. Pentru ambiție, vă mulțumim!

Tell your story

Pentru că de multă vreme ne gândeam la poveștile voastre, a celor care ne scriați lucruri minunate, am decis că trebuie să le facem auzite. V-am contactat pe o parte dintre voi și v-am invitat să vă spuneți povestea în fața camerei de filmat. Așa s-a născut Tell your story și acum așteptăm să ne spuneți voi cum va continua. Sunteți pregătiți să vă spuneți povestea? Pentru atenție, vă mulțumim!

OSUTă de metri

E important să creștem împreună și să începem încă de mici. Nu chiar așa mici, dar aflați în perioada marilor decizii și a imenselor provocări, cei de la OSUT ni s-au alăturat. Împreună am organizat un concurs unde ne-am distrat și am gustat din bucuria mișcării. Trei probe, mulți studenți ambițioși, zâmbete și premii s-au aliniat la linia de start. Pentru bucurie, vă mulțumim!

liberty

Outdoor Creative

Plini de entuziasm și de idei crețe, ne place să ieșim din tipar în general. De data aceasta, ne-am propus să scoatem șireturile din mesh-uri. E drept că am muncit un pic pentru a găsi șireturile potrivite, dar mare ne-a fost bucuria când am reușit să le legăm. Trebuie să recunoaștem că totuși am fost mai fericiți în momentul în care voi le-ați remarcat, le-ați fotografiat și ne-ați trimis pozele. Pentru atenție și susținere, vă mulțumim!

liberty

Pe ultima sută de metri

Ultima lună a fost cu și despre schimbări. Mulți ați decis că vă doriți și puteți accepta o provocare mai mare și v-ați propus să faceți upgrade de la cursa la care erați înscriși. Alții, v-ați decis să lăsați marea provocare pentru anul viitor și să alegeți o provocare mai mică. Alături de toți am fost și ne-am dorit să vă ajutăm. Nu ne-a ieșit de fiecare dată, iar pentru aceasta apreciem că ați avut răbdare cu noi. Partea bună e că dincolo de toate, la final, fiecare a ajuns la proba dorită. Pentru răbdare, vă mulțumim!

2 iunie – aliniați la start

Bucurie, energie, emoție, libertate, zâmbete și ambiție, cu și despre toate a fost ziua de 2 iunie. S-ar putea spune atât de multe, însă frumusețea stă tocmai în experiența unică pe care fiecare dintre noi a avut-o. Așa că, te vom lăsa să te oprești timp de cinci minute și să îți amintești cum a fost UVT Liberty Marathon 2019 pentru tine.

În ceea ce ne privește, am ajuns cu mare bucurie la finish pentru a doua oară. Am înțeles, încă o dată, că doar împreună facem diferența. Nu suntem doar o competiție, suntem o comunitate care crește. Nu suntem un număr așezat la linia de start, suntem milioane de emoții și gânduri aliniate în fața unei provocări. Suntem oamenii frumoși, perfect de imperfecți, care mergem mereu înainte. Suntem Liberty. Pentru că sunteți, vă mulțumim!

Acum mergem să mai alergăm o ediție.

Ne scrii?

Ținem legătura?

Te așteptăm

Bd. V. Pârvan 4, Timișoara 300223, Timiș
Vrei să fii voluntar?

Parteneri

Liberty Marathon © 2021. All rights reserved.

a daring project by EBIG