Aleargă vestea că s-au dat în urmărire generală 30 de perechi de papuci. Acuzații?
Sute de kilometri de alergare la activ, valoare sentimentală pentru alergătorii curajoși și mare potențial de a deveni vedete.

Fie că sunt papucii primiți de la o persoană dragă, cei cu care ai alergat sute de kilometri sau cei pe care i-ai cumpărat în momentul în care ai hotărât să te ridici de pe canapea și să ieși la alergare, ei au o poveste de spus, o poveste pe care sigur nu vrei să o păstrezi doar pentru tine.

Ne dai papucii?

Te provocăm să cauți bine acasă, sigur ai o pereche uitată de teniși, pantofi sport, adidași sau pantofi de alergare care ți-au fost alături. Odată găsiți, tot ce trebuie să faci e să-i trimiți la noi, iar noi îi facem vedete.

Papuci vedetă?

Da, ai auzit bine. Papucii tăi vor comunica cu alți oameni faini și dornici să alerge. Vor fi expuși în locații publice și alături de noi vor duce ideea de libertate mai departe. O parte au ajuns deja la noi, unii încă aleargă liberi, dar până în 5 aprilie îi capturăm pe toți. Dacă și papucii tăi stau acasă părăsiți, e momentul să-i scoți în lume. Ce mai aștepți? Oferă-le șansa să fie vedete.

Împreună ducem ideea de libertate mai departe!

Dorința noastră este să fim cât mai mulți și să creștem împreună. Conduși de aceeași pasiune pentru alergare și un stil de viață sănătos, ne dorim să-i inspirăm pe cei din jur și să-i convingem să ni se alăture.

Ne vedem la Start!

Privacy Preference Center